Vi er eksperter på promotion og reklameartikler

Reklameartikler fra SAL Tryk er et enestående redskab til at tiltrække nye kunder, øge kendskabsgraden og i sidste ende øge din virksomheds salg.

Promovér dit brand på en effektiv måde med reklametryk eller print fra SAL Tryk. Vi har et stort udvalg af kvalitetsprodukter.

Reklameartikler i alle tænkelige og kreative udformninger vil bidrage positivt til dit mærkekendskab! Dit logo siger alt om din virksomhed, så hvorfor ikke sprede det rundt i verden ved hjælp af reklameartikler med dit logo. 

Udvid din virksomheds digitale tilstedeværelse med en videofolder. Åbn folderen og en film med din virksomheds budskab starter. I lyd og levende billeder!

Vi har reklameartikler til enhver anledning

Der findes reklameartikler til enhver anledning, uanset om du ønsker at skille dig ud ved messer, vise taknemmelighed over for kunder og leverandører, eller give inspiration til dine medarbejdere.

Vi leverer nu alt i digitalt styrede specialudskæringer 

Vores Zünd G3 Digitale Cutter sætter helt ekstraordinært høje standarder for digitalt styrede specialudskæringer. Vores digitalt styrede skærebord kan skære, fræse og false i stort set alle materialer med en hastighed og præcision, der kunne dupere enhver kirurg. 

SAL Tryks schweizisk producerede Zünd G3 Cutting System er branchens bedste skærebord til specialudskæringer, og kunne med rette jævnstilles med den multifunktionelle schweizerkniv. 

Kontakt os, hvis du vil vide mere, eller hvis du ønsker at se vores produktion.

Vi løser nu alle opgaver indenfor skiltebranchen

SAL Tryk løser alle opgaver indenfor skiltebranchen. Men med vores digitalt styrede udskæringer i alle tykkelser, kan et imponerende udvalg af materialer bearbejdes til alt fra displays, æsker, møbler, mapper, bokse, reoler, topografiske skulpturer, udstillinger, mands høje figurer og meget mere. 

3D prototyper eller modeller

Vi fremstiller også 3D prototyper eller modeller. Er du en design virksomhed, som har brug for en prototype til en fremlæggelse eller til dit videre arbejde, kan vi fremstille den i det materiale du ønsker. I en grovere udgave til brug som skitse. Eller med en flot finish til fremvisning.

Hvis du kan tænke det, kan vi producere det. Det er kun fantasien der sætter grænser! 

Den bedste kvalitet af digitale udskæringer i stort set alle materialer 

SAL Tryk leverer den bedste kvalitet af digitale udskæringer i stort set alle materialer.
Fx pap, PVC, aluminium, træ, glasfiber, tekstil, læder, karbon fiber, kevlar og meget mere med højeste præcision.

Vores system kan håndtere en ubegribelig stor variation af forskellige materialer. Det kommer let til at lyde som en floskel. Men det bliver din fantasi eller kreativitet, som sætter grænsen for hvilke anvendelsesmuligheder vi kan imødekomme.

Reklameartikler øger dit salg

SAL Tryk designer, udvikler, producerer og leverer reklameartikler. Løsninger, som optimerer dit firmas markedsføring og visuelle udtryk. Det indebærer at dit brand får stor eksponering og at helt nye kunder kan tiltrækkes. 

Reklameartikler er stort set altid perfekte til at give dit brand den mest optimale reklame. De kan egentligt ses som bevægelige reklamepæle, som når ud til tusindvis af potentielle kunder under deres levetid.

Vi tilbyder en bred vifte af smarte reklameartikler

Den nyeste reklameartikel er vores videofolder.
Kuglepenne, kalendere, notesblokke, kubusblokke og notepads. Men også nøgleringe, logobånd, legetøj og meget mere.

Kort sag ALT indenfor promotion- og reklameartikler.

Promovér dit budskab med en videofolder

Videofolderen – en smart og avanceret måde at få dit budskab ud på! Udvid din virksomheds digitale tilstedeværelse ved hjælp af en videofolder.
Udlevér din folder. Når kunden åbner folderen, starter din præsentationsvideo øjeblikkeligt. Dit budskab formidles i lyd og levende billeder på en skærm. SAL Tryk tør garantere, at det vækker opsigt og opmærksomhed.

Videofolderen kan udformes i alle formater. Vælg skærmstørrelse, udformning af knapper til lyd og andre funktioner.

Videofolderen kan indstilles til at starte filmen, når folderen åbnes. Og til at stoppe, når folderen lukkes i. 

Overraskelsen er til at få øje på. 

En lille sød sag i lommen – med dit logo på? 

Vi har også reklameslik. Til den søde tand. Se vores udvalg af reklameslik her på vores hjemmeside. Reklameslik kan bringe smilet frem i mange sammenhænge efterfølgende og associationen til din virksomhed.

Når SAL Tryk leverer reklameslik til din virksomhed, skal hele oplevelsen fungere. Indpakningen af din chokolade fremstår professionel og troværdig, åbnes let og ubesværet – og så smager chokoladen ikke mindst fremragende. Alle elementer spiller en rolle, i de associationer der kobles til dit logo. Det hjælper SAL Tryk dig gerne med. 

Reklameartikler i vores showroom

Se også vores reklameartikler i vores showroom. Hvis du har brug for inspiration, så se vores liste over de mest populære produkter, eller kig forbi vores showroom i SAL Tryk på Ellehammervej 4. Her er vi klar med gode råd og vejledning i forhold til dine ønsker.
I vores showroom har du mulighed for få et hands-on indtryk af vores store udvalg af reklameartikler.

Høj kvalitet og god service

I SAL Tryk vil vi gerne udfordres. Vi er eksperter i ”umulige” opgaver.

Gå endelig på opdagelse i vores store sortiment her i vores webshop og find det du har brug for.
Du har også mulighed for at ringe eller kigge ind til SAL Tryk på Ellehammervej 4.

Kom gerne ind og få en samtale og inspiration over en god kop kaffe. Så finder vi en løsning.
Vi leverer altid vores produkter i højeste kvalitet, til konkurrencedygtige priser.

HUSK, som altid – det du ikke finder her på siden, har vi også. Ring eller skriv!

Velkommen hos SAL Tryk, vi kunne ikke gøre det uden jer!

SAL International webshop
SAL International webshop
Se Collection kataloget
Se Collection kataloget
Se vores kuglepen sortiment
Se kuglepen sortiment
Se slik kataloget
Se vores slik katalog
Se impression kataloget
Se Impression kataloget

Skal vi klare dine næste reklameartikler?

Kontakt os her