Kuglepenne, kalendere, notesblokke, kubusblokke, notepads, bolsjer, nøgleringe, logobånd, legetøj m.m. Kort sagt alt indenfor promotion- og reklameartikler.

Slik med logotryk
Det er altid rart at blive husket for noget godt – og slik kan de fleste ikke stå for. Vi har et stort udvalg til den søde tand; bolcher, vingummi, pastiller, chokolade, slikkepinde m.m. Alt kan fremstilles med dit logotryk på indpakningen.

USB-stik med logotryk
Gør brug af USB-stik med logo i jeres markedsføring som f.eks. give aways eller som udlevering til kursusdeltagere. Vi tilbyder mange standard USB-stik i forskellige kvaliteter som plast eller plast/aluminium. Der er mulighed for både tryk eller gravering. Udvalget er stort, og du vælger selv hukommelsesstørrelse. Vi kan også tilbyde at lægge informationer eller kataloger ind i hukommelsen, så det ikke kan slettes.

Paraplyer med logotryk
Vi har et stort udvalg af paraplyløsninger med logotryk. Mulighederne er mange – alt lige fra en lille byparaply til de store all-roundparaplyer. Smarte effekter på håndtaget kan forstærke din virksomheds produkter yderligere. Nogle modeller er vindsikre, hvilket sikrer lang holdbarhed. En oplagt reklamemulighed for dit firma.

Kuglepenne med logotryk
Alle sætter pris på en god kuglepen, og vi tilbyder en til ethvert formål. Vores sortiment spænder fra den klassiske og økonomiske kuglepen til den mere eksklusive kuglepen. SAL Gruppen tilbyder også den unikke digitaltrykte kuglepen, hvor der ikke er nogen begrænsninger for hverken farver eller motiv.

Firmagaver
Julegaver, firmagaver – løsningerne er mange. Få tilsendt vores store specialkataloger på disse produkter.

Specialproduktioner
Rygsække, paraplyer, tasker, madkasser eller sportstasker. Udover de mange kendte mærkevarer har vi også en række professionelle samarbejdspartnere, der kan tilbyde specialdesignede produkter.

SAL International webshop
SAL International webshop
Se Collection kataloget
Se Collection kataloget
Se vores kuglepen sortiment
Se kuglepen sortiment
Se slik kataloget
Se vores slik katalog
Se impression kataloget
Se Impression kataloget

Skal vi klare dine næste reklameartikler?

Kontakt os her