Reklameslik – Verdens sødeste reklame?

Reklameslik er et utroligt billigt reklameprodukt. Smag lige på den!

Den stand der imødekommer folks søde tand, har altid flest besøgende. Reklameslik vil bidrage positivt til dit mærkekendskab! Dit logo siger alt om din virksomhed, så hvorfor ikke sprede det rundt i verden ved hjælp af lidt søde sager med dit logo tryk.

Reklameslik skaber smagfuld reklame – og vi ligger inde med en perlerække af forskellige måder at specialfremstille reklameslik på. Vi ved, at vi kan guide dig i den rigtige retning. 

Er din virksomhed på messe eller udstilling, er det let at drukne i giveaways som kuglepenne, lightere eller nøglesnore. Reklameslik med dit logo er et uimodståeligt alternativ, som de færreste takker nej til. Din velsmagende gestus bringer smilet frem, og sætter snakken i gang. 

SAL Tryk tilbyder personaliseret reklameslik til enhver begivenhed

Reklameslik er en smagfuld og effektiv måde at promovere din virksomhed eller dit brand på.
– fx konferencer, messer, showrooms, hotelforhaller eller begivenheder i butik, restauranter eller caféer.
I samarbejde med dig, kan vi producere personliggjorte reklameslikposer med din virksomheds logo, slogan og kontaktoplysninger – og naturligvis andre detaljer, der bærer betydning for dig.

Det er ligeledes en rigtig god måde, at vise dine ansatte og dine kunder, at du sætter pris på dem. Reklameslik giver en god smag i munden og et smil på læben.

Reklameslik er ikke bare slik – men en glædespreder af goodwill.

Reklameslik med din virksomheds logo på? Du vil naturligvis gerne have, at dine kontakter på messen husker din virksomhed når dagen er gået. Du har den bedste chance for at din potentielle kunde husker dig, når han stimuleres i så mange sanser som muligt. Det hjælper reklameslik dig med.

En lille sød sag i lommen – med dit logo på?

Det kan bringe smilet frem i mange sammenhænge efterfølgende og associationen til din virksomhed.

Når SAL Tryk leverer reklameslik til din virksomhed, skal hele oplevelsen fungere. Indpakningen af din chokolade fremstår professionel og troværdig, åbnes let og ubesværet – og så smager chokoladen ikke mindst fremragende. Alle elementer spiller en rolle, i de associationer der kobles til dit logo. Det hjælper SAL Tryk dig gerne med. 

Vi tør godt garantere, at det giver god omtale med lidt godter til ganen blandet kunderne. Reklameslik kan jo også bruges til en sjov gimmick. Det klarer vi også i SAL Tryk. Foruden god smag garanterer vi reklameslik i det rette udtryk. Hvad end din virksomhed mangler slik til en særlig kampagne eller slik med virksomhedslogoet trykt på posen, leverer vi det helt som I ønsker. Vi lytter gerne til jeres design – idéer, men kan også hjælpe og vejlede på baggrund af vores erfaring.

Chokolade, Vingummi, Bolsjer og Pastiller – med logo?

Chokolade, vingummi, bolsjer og pastiller – med logo, der tiltrækker nye som gamle kunders opmærksomhed. Det lille smil, selv i dårligt vejr.

SAL Tryk ligger inde med flere forskellige populære løsninger. 

Du kan fx beslutte, om dit reklameslik skal bære din virksomheds logo, navn og kontaktoplysninger eller din virksomheds budskab.

I SAL Tryk vil vi gerne udfordres. Vi er eksperter i ”umulige” opgaver.

Ring til os, eller kig ind til SAL Tryk på Ellehammervej 4 til en samtale over en god kop kaffe. Så finder vi en løsning. Vi leverer altid vores produkter i højeste kvalitet, til konkurrencedygtige priser.

HUSK, som altid – det du ikke finder her på siden, har vi også. Ring eller skriv!

Velkommen hos SAL Tryk, vi kunne ikke gøre det uden jer! 

Skal vi klare din næste tryksag?

Kontakt os her