Trykte brochurer

Den trykte brochure med god plads til dit budskab. Med veldesignede trykte brochurer i høj kvalitet, behøver du ikke at holde dig tilbage, når du vil vise dine forretningsresultater – del noget som du er stolt af!

Hvis en virksomhed ønsker at danne sig et hurtigt og præcist indtryk af din virksomheds image eller produktoversigt, så er en brochure en smart og let tilgængelig måde at indføre kunden i netop det.

Lagt i hånden på kunden i forbifarten, som respons på en kort forespørgsel eller som en grundigere indføring i din virksomheds image eller ydelser på messen eller konferencen. Kompakt og ideel til deling eller bogføring.

Din brochure kan selvfølgelig aldrig stå alene, men er et ideelt redskab til den første indledende kommunikation. For eksempel før det første aftalte møde eller den første samtale.

Lad SAL Tryk stå for dine trykte brochurer

Med trykte brochurer kan du hurtigt og med den dybdegående tekst bringe dine interessenter ind på din virksomheds indholdsside og målrette den viden du ønsker formidlet til en præcis målgruppe. Stor eller lille.

Vi kan, med en overbevisende brochure i høj kvalitet med tekst og billede lede læseren til de rigtige oplysninger, der hjælper dem med at finde netop det de har brug for. Du kan give dine potentielle kunder en oversigt over dine ydelser i tekst og billede med en iøjnefaldende brochure. Til opslag eller til orientering med den hensigt, at kunden husker dig og tager kontakten op igen.

Skal det være en produkt- eller imagebrochure?

Med Premium kvalitets papirtyper tilbyder vi den elegante og veldesignede brochure efter dit ønske. Tænk over hvad der skiller sig ud, når du designer marketingværktøjer som trykte brochurer.

En produktbrochure beskriver et bestemt produkt eller en bestemt ydelse. Produktbrochurer kan indeholde priser på de omtalte produkter. For eksempel hvis prisen skal fungere som et fremtrædende salgsargument. Det kan du bruge, hvis du forventer, at potentielle kunder kontakter din virksomhed.

-En imagebrochure sætter din virksomheds image, identitet, filosofi eller fortælling i centrum. En imagebrochure er ofte sofistikeret, tiltalende og produceret i en højere kvalitet end produktbrochurer. Også partier, organisationer, foreninger eller forbund bruger næsten udelukkende imagebrochurer i deres selvpræsentationer.

Hvilke formater trykker vi brochurer i?

Vi kan trykke din brochure i et håndret format. Tilpasset den lille eller store målgruppe. Det ugentlige eller årlige optryk. For eksempel Format M65, Kvadratisk, A4, A5 og A6.

Vi har stor erfaring i at trykke brochurer med hæftet omslag, hæftet med øjeklammer, Wire-O omslag, hardback bøger og midterfals brochurer. 

– Hæftet brochurer har foldede sider med to eller flere hæfteklammer med en flot finish. Hæftet brochure vil være nyttig for din virksomhed, der søger at promovere og beskrive flere produkter og tjenester. For eksempel i nye kampagner.

– Brochurer med øjeklammer er limet sammen for at give en ren og professionel finish. Denne variant af trykte brochurer er det ekstra skridt til at præsentere kunder med informativt indhold med et godt udseende. Brochurer med øjeklammer er perfekte til opbevaring og kan nemt trækkes ud af bogreolen.

– Hardback Bøger er den imponerende måde at vise din virksomheds ydelser eller beskrive din virksomheds kultur og resultater. Hardback bøger med dit personlige præg er en flot detalje.

Byg din egen brochure med START DIN TRYKSAG HER – Online

START DIN TRYKSAG HER er en online mulighed for dig som kunde, at tilpasse din brochure, dit brand eller din tryksag. Du arbejder online med dit design direkte på SAL Tryks hjemmeside. Vælg hvilken brochure du ønsker at personliggøre. Vi har flere professionelt designede, klar-til-brug skabeloner til næsten ethvert behov. Du kan også skabe din egen personlige brochure helt fra bunden direkte på vores hjemmeside.

Der er mulighed for at tilpasse dit produkt, så du får det præcis som du vil have det.

START DIN TRYKSAG HER hjælper dig med anvisninger og hints. Også hvad angår formater, printtyper og antal. Du får hurtigt et overblik, over hvilke valgmuligheder du har i vores brede sortiment.

Hvis du har din idé på din egen pc, kan du nemt og hurtigt uploade dit materiale i PDF-format til START DIN TRYKSAG HER. Herefter kan du rette din brochure til og eventuelt indsætte ny grafik, inden du sender din bestilling direkte til os.

Høj kvalitet og god service
I SAL Tryk vil vi gerne udfordres. Vi er eksperter i ”umulige” opgaver.

Gå endelig på opdagelse i vores store sortiment her i vores webshop og find det du har brug for.
Du har også mulighed for at ringe eller kigge ind til SAL Tryk på Ellehammervej 4.

Kom gerne ind og få en samtale og inspiration over en god kop kaffe. Så finder vi en løsning.
Vi leverer altid vores produkter i højeste kvalitet, til konkurrencedygtige priser.

Lad os være din tryksagsleverandør

Velkommen hos SAL Tryk, vi kunne ikke gøre det uden jer! 

Skal vi klare din næste tryksag?

Kontakt os her