Flyers til alle formål

SAL Tryk producerer flyers til alle formål. Vi anbefaler flyers til den hurtige uddeling af kampagner eller tilbud. Flyers til foreningen der skal verve nye medlemmer eller flyers til organisationen der skal give et kort og præcist overblik over hvad de står for. Det er kun din fantasi der sætter grænsen. 

Den hurtige praktiske flyer til hånden, tasken eller opslagstavlen. Et lille smil, selv i dårligt vejr.

Hvilket format trykker vi flyers i?

Vi leverer flyers I alle håndrette formater. Formaterne kunne være: A3, A4, A5, A6, A7, kvadratiske eller helt i et format som du tænker kunne være passende. Stort eller meget lille. Enkelt- eller flerfarvet.

Husk at flyers også betegnes som løsblade. -Et papir med tryk på den ene, eller begge sider. Den simpleste tryksag du kan bestille, men langt fra den mindst effektfulde. En flyer er et særdeles fleksibelt medie, der kan tilpasses alle branchespecifikke opgaver.

Hvad anvendes flyers typisk til?

Dine flyers kan anvendes til uddeling eller ophængning. De kan placeres i receptioner, ved kassen eller de kan husstandsomdeles i stort oplag. 

Uddel flyers som rabatkuponer, gavekort, tilmeldingsblanketter i det offentlige rum. Ophængt på offentlige steder som blikfang kan de udformes, så de tjener flere funktioner. For eksempel som bogmærke eller som humørspreder med en kæk gimmick. Kom med en idé og vi udfører den. 

Valg af papirtyper og print

Valget af papirtype og print bør afhænge af anvendelsen af dine flyers. Skal man kunne skrive på din flyer eller skal den kunne læses og bruges efter flere ture i rygsækken eller i tasken, bør du vælge en bedre kvalitet. Men ring, eller kig ind og få en snak med os om detaljerne. 

Dine flyers skaber opmærksomhed om det hurtige tilbud, eller den forestående event og bør fortsætte med at være lige ved hånden. 

Byg dine egne flyers med START DIN TRYKSAG HER – Online

START DIN TRYKSAG HER er en online mulighed for dig som kunde, at tilpasse dine flyers, din brochure, dit brand eller din tryksag. Du arbejder online med dit design direkte på SAL Tryks hjemmeside. Vælg hvilken flyer du ønsker at personliggøre. Vi har flere professionelt designede, klar-til-brug skabeloner til næsten ethvert behov. Du kan også skabe dine egne personlige flyers helt fra bunden direkte på vores hjemmeside.

Der er mulighed for at tilpasse dit produkt, så du får det præcis som du vil have det.

START DIN TRYKSAG HER hjælper dig med anvisninger og hints. Også hvad angår formater, printtyper og antal. Du får hurtigt et overblik, over hvilke valgmuligheder du har i vores brede sortiment.

Hvis du har din idé på din egen pc, kan du nemt og hurtigt uploade dit materiale i PDF-format til START DIN TRYKSAG HER. Herefter kan du rette dine flyers til og eventuelt indsætte ny grafik, inden du sender din bestilling direkte til os.

Lad os være din tryksagsleverandør

Velkommen hos SAL Tryk, vi kunne ikke gøre det uden jer! 

Skal vi klare din næste tryksag?

Kontakt os her