Trykte foldere til alle formål

Med veldesignede trykte foldere i høj kvalitet, behøver du ikke at holde dig tilbage, når du vil dele noget som du er stolt af! Folderen giver god plads til dit budskab.

Folderen skaber den opmærksomhed du ønsker, lagt i hånden på kunden i forbifarten, som respons på en kort forespørgsel. Som liste med de bedste knaldtilbud eller som en grundigere indføring i din virksomheds image og ydelser på messen eller konferencen. 

Folderen er kompakt og ideel til deling eller bogføring.

Hvad anvendes en folder typisk til?

Anvend en trykt folder, hvis du ønsker hurtigt og præcist at skabe et overblik over din virksomheds ydelser. Din organisations opgaver eller din forenings tilbud.
En folder er en smart og let tilgængelig måde at formidle det korte eller det lange budskab på. 

Dine foldere kan anvendes til uddeling eller ophængning. De kan placeres i receptioner, ved kassen eller de kan husstandsomdeles i stort oplag. Der er ubegrænsede design- og anvendelsesmuligheder.

Dine trykte foldere kan selvfølgelig aldrig stå alene, men er et ideelt redskab til den første indledende kommunikation. For eksempel før det første aftalte møde eller den første samtale.

Med trykte foldere kan du hurtigt og kortfattet bringe dine interessenter ind på din virksomheds indholdsside og målrette den viden du ønsker formidlet til en præcis målgruppe. Stor eller lille.

Folderen er en hurtig og opmærksomhedsskabende tryksag du kan anvende. Den enkle og veldesignede folder er et særdeles fleksibelt medie, der kan tilpasses alle branchespecifikke opgaver.

Hvilke formater trykker vi foldere i?

Vi kan trykke dine foldere i alle håndrette formater. Tilpasset den lille eller den store målgruppe. Vi trykker for eksempel dine foldere i Format M65, der er en folder med 6 sider. Vi trykker også 4- siders foldere i kvadratisk, A4 og A5-format, eller helt i det format, som du tænker kunne være passende. Stort eller meget lille. Enkelt- eller flerfarvet.

Husk at forskellen mellem at false og folde ligger i, at foldene udføres manuelt, mens det ved falsning er en maskine, der udfører de såkaldte bukkelinjer. En anden forskel er sideantallet. Folderen har mere end to sider. Hvis der er en eller to sider, bruges som regel begrebet flyer.
Se vores afsnit om flyers eller hæfter.

Valg af papirtyper og print

Valget af papirtyper og print bør afhænge af anvendelsen af dine foldere. Skal man kunne skrive på din folder? Skal den kunne læses og bruges efter flere ture i rygsækken eller i tasken?
-Så anbefaler vi, at du vælger en bedre kvalitet. 

Du bør også overveje, når du udtænker layout og indhold til din folder, hvilken målgruppe du henvender dig til. Hvem skal modtage, beholde og gemme lige præcis din folder?

Men ring, eller kig ind og få en snak med os om detaljerne.​​​

Byg din egen folder med START DIN TRYKSAG HER – Online

START DIN TRYKSAG HER er en online mulighed for dig som kunde, at tilpasse din folder, dit brand eller din tryksag. Du arbejder online med dit design direkte på SAL Tryks hjemmeside. Vælg hvilken folder du ønsker at personliggøre. Vi har flere professionelt designede, klar-til-brug skabeloner til næsten ethvert behov. Du kan også skabe din egen personlige folder helt fra bunden direkte på vores hjemmeside.

Der er mulighed for at tilpasse dit produkt, så du får det præcis som du vil have det.

START DIN TRYKSAG HER hjælper dig med anvisninger og hints. Også hvad angår formater, printtyper og antal. Du får hurtigt et overblik, over hvilke valgmuligheder du har i vores brede sortiment.

Hvis du har din idé på din egen pc, kan du nemt og hurtigt uploade dit materiale i PDF-format til START DIN TRYKSAG HER. Herefter kan du rette din folder til og eventuelt indsætte ny grafik, inden du sender din bestilling direkte til os.

Høj kvalitet og god service

I SAL Tryk vil vi gerne udfordres. Vi er eksperter i ”umulige” opgaver.

Gå endelig på opdagelse i vores store sortiment her i vores webshop og find det du har brug for.
Du har også mulighed for at ringe eller kigge ind til SAL Tryk på Ellehammervej 4.

Kom gerne ind og få en samtale og inspiration over en god kop kaffe. Så finder vi en løsning.
Vi leverer altid vores produkter i højeste kvalitet, til konkurrencedygtige priser.

Lad os være din tryksagsleverandør

Velkommen hos SAL Tryk, vi kunne ikke gøre det uden jer!

Skal vi klare din næste tryksag?

Kontakt os her