Investering i fremtiden – Digital Cutting Teknologi

Vi har investeret i den nyeste Digitale Cutting teknologi. Det gør vi for at sikre vores kunder det højeste kvalitetsniveau – hurtigt, effektivt og præcist. Med den størst mulige fleksibilitet i løsningsforslagene.
Vores Digitale Cutter imødekommer meget specifikke krav fra vores kunder. Vi tilbyder en kraftfuld og veldesignet løsning på selv meget avancerede udskæringer, til de helt små og meget store formater.

Specialudskæringer – præcis som du vil have det

Med vores nye Digitale Cutting System har SAL Tryk optimal mulighed for at skræddersy et resultat, præcis som du vil have det. I de mest vanvittige materialer.
Vores G3 system har de mest avancerede skære parametre, der imødekommer de specielle personaliserede krav din virksomhed kunne have. Du bliver begejstret for resultatet!

Vi leverer nu alt i digitalt styrede specialudskæringer 

Vores Zünd G3 Digitale Cutter sætter helt ekstraordinært høje standarder for digitalt styrede specialudskæringer. Vores digitalt styrede skærebord kan skære, fræse og false i stort set alle materialer med en hastighed og præcision, der kunne dupere enhver kirurg. 

SAL Tryks schweizisk producerede Zünd G3 Cutting System er branchens bedste skærebord til specialudskæringer, og kunne med rette jævnstilles med den multifunktionelle schweizerkniv. 

Kontakt os, hvis du vil vide mere, eller hvis du ønsker at se vores produktion.

Vi løser nu alle opgaver indenfor skiltebranchen

SAL Tryk løser alle opgaver indenfor skiltebranchen. Men med vores digitalt styrede udskæringer i alle tykkelser, kan et imponerende udvalg af materialer bearbejdes til alt fra displays, æsker, møbler, mapper, bokse, reoler, topografiske skulpturer, udstillinger, mands høje figurer og meget mere. 

3D prototyper eller modeller

Vi fremstiller også 3D prototyper eller modeller. Er du en design virksomhed, som har brug for en prototype til en fremlæggelse eller til dit videre arbejde, kan vi fremstille den i det materiale du ønsker. I en grovere udgave til brug som skitse. Eller med en flot finish til fremvisning.

Hvis du kan tænke det, kan vi producere det. Det er kun fantasien der sætter grænser! 

Den bedste kvalitet af digitale udskæringer i stort set alle materialer

SAL Tryk leverer den bedste kvalitet af digitale udskæringer i stort set alle materialer.
Fx pap, PVC, aluminium, træ, glasfiber, tekstil, læder, karbon fiber, kevlar og meget mere med højeste præcision.

Vores system kan håndtere en ubegribelig stor variation af forskellige materialer. Det kommer let til at lyde som en floskel. Men det bliver din fantasi eller kreativitet, som sætter grænsen for hvilke anvendelsesmuligheder vi kan imødekomme.

Specialudskæringer til din messestand

Vi leverer gerne specialudskæringer til din messestand. Tænk dig din helt egen messestand, designet fra bunden, med et udtryk som ingen anden. En formgivet stand eller et display rum som man ikke kan gå forbi, uden at man lige skal ind og røre. Vores Digitale Cutting system leverer udskæringer med en finish helt i top.

Med Zünd skærebordet er næsten alt muligt, og kun kreativiteten er sat på prøve!

Inspiration eller assistance

Husk, at vi altid er klar på telefonen til at hjælpe dig, hvis du har brug for vores assistance eller gode råd.

I SAL Tryk vil vi gerne udfordres. Vi er eksperter i ”umulige” opgaver.

Ring til os, eller kig ind til SAL Tryk på Ellehammervej 4 til en samtale over en god kop kaffe. Så finder vi en løsning. Vi leverer altid vores produkter i højeste kvalitet, til konkurrencedygtige priser.

Lad os være din tryksagsleverandør

Velkommen hos SAL Tryk, vi kunne ikke gøre det uden jer! 

Skal vi klare din næste tryksag?

Kontakt os her