Trykte hæfter i bedste kvalitet til alle formål

SAL Tryk producerer flotte trykte hæfter til alle formål. Trykte hæfter anvendes, når du ønsker at henvende dig til en målgruppe med et flot og gennemarbejdet indhold, layout og stor detaljerigdom. 

Hvis du har brug for et salgsmateriale der er uddybende og grundigt indførende i dine branchespecifikke ydelser eller opgaver, er det trykte hæfte ideelt til dette formål. Vi leverer digitalt trykte hæfter i højeste kvalitet. Med tekst og billeder der underbygger dit indhold.

Hvis du ønsker at profilere din virksomheds filosofi, image eller profil, er det trykte hæfte i en høj kvalitet en smart måde at bringe branchens kendskab til dig op på et nyt niveau. SAL Tryk anbefaler, at du understøtter din øvrige kommunikation i virksomheden med et hæfte, der kan uddybe emnet.

Hvad anvendes hæfter typisk til?

SAL Tryk kan for eksempel levere hæfter til salgskampagner, foreningsblade, årbøger, programmer og jubilæumsgaver. Vi leverer også trykte hæfter som kataloger, prislister, manualer og menukort. 

Med et hæfte har du rig mulighed for at uddybe budskabet gennem tekst og billeder.

Vi leverer også trykte hæfter til private kunder. For eksempel til sange, programmer, indbydelser, familiebegivenheder og andet.

Hæfter er den flotte, kvalitetsbevidste og opmærksomhedsskabende tryksag du kan anvende. Det enkle og veldesignede hæfte er et særdeles fleksibelt medie, der kan tilpasses alle branchespecifikke opgaver.

Hvilke formater trykker vi hæfter i?

Vi kan trykke dine hæfter i alle håndrette formater. Tilpasset den lille eller den store målgruppe. Vi trykker for eksempel dine hæfter i A4, A5 og A6-format. Stort eller meget lille. Enkelt- eller flerfarvet.

Husk at forskellen mellem at false og folde ligger i, at foldene udføres manuelt, mens det ved falsning er en maskine, der udfører de såkaldte bukkelinjer. En anden forskel er sideantallet. Folderen har mere end to sider. Hvis der er en eller to sider, bruges som regel begrebet flyer.
Se vores afsnit om flyers eller hæfter.

Valg af papirtyper og print til hæfter

Husk, at hæfter defineres som en samling af ark/sider i et givet format, som er foldet og samlet med hæfteklammer i ryggen. Det er også muligt at få hæftet med såkaldte øjeklammer, hvis dit hæfte skal kunne sættes ind i et ringbind til bogføring.

Antal sider i dit hæfte

Dit hæfte kan leveres med 8 – 96 sider, når blot sideantallet er deleligt med 4 for optimal produktion. Hvis antallet af sider når over 48 sider, bør man dog overveje limet fast ryg i stedet, da det giver et flottere resultat.

Hæfter leveret med en smuk finish signalerer kvalitet. Vælg for eksempel et trykt hæfte med et kraftigere papir til omslaget. Det skaber en mere attraktiv og flot finish på dit hæfte. Hvis der er behov for endnu flere sider, vælger du i stedet produktet Kataloger eller Bøger.

Vi leverer også ekstra eksklusive effekter som udstansning, prægning, guld-, sølv- og lakeffekter, hvis kvaliteten af dit trykte hæfte skal have et ekstra løft.

​​Skal det være helt vildt kan du vælge en specialkvalitet til omslaget. Det gør godt nok tryksagen lidt dyrere, men tit kommer det godt igen. En flot brochure bliver der lagt mærke til. 

HUSK, som altid – det du ikke finder her på siden, har vi også. Ring eller skriv!

Velkommen hos SAL Tryk, vi kunne ikke gøre det uden jer! 

Skal vi klare din næste tryksag?

Kontakt os her