Skilte og bannere

Lad SAL Tryk levere dine skilte og bannere hvis det skal være kæmpestort. Skilte og bannere i stort format med dit logo – der sikrer, at du bliver bemærket. Skab en hurtig og effektfuld synlighed  for din virksomhed eller dit brand.

Specialdesign og specialudskæringer

SAL Tryk laver også specialdesign og specialudskæringer – specielt beskåret til alle formål. Med vores nye investering i det avancerede G3 Digital Cutter System kan vi tilbyde personaliserede bannere og skilte til ethvert miljø.

Skilte og bannere til alle formål

Vi leverer skilte og bannere til alle formål– konferencer, messer, showroom, hotelforhaller, museer eller begivenheder i butik, restauranter eller caféer – med et udvalg i alle farver, formater og design.

Vi sørger selvfølgelig for det hele, også opsætningen! 

Vi løser nu alle opgaver i skilte

SAL Tryk løser alle opgaver i skilte. Med vores digitalt styrede udskæringer i alle tykkelser kan et imponerende udvalg af materialer bearbejdes til netop den form og det udtryk du ønsker for din virksomhed.
Hvis du kan tænke det, kan vi producere det. Det er kun fantasien der sætter grænser! 

Den bedste kvalitet af digitale udskæringer i stort set alle materialer

SAL Tryk leverer den bedste kvalitet af digitale udskæringer i stort set alle materialer.
Fx pap, PVC, aluminium, træ, glasfiber, tekstil, læder, karbon fiber, kevlar og meget mere med højeste præcision. Med vores nye Digitale Cutting System har SAL Tryk optimal mulighed for at skræddersy et resultat, præcis som du vil have det. I de mest vanvittige materialer.

Vores Zünd G3 Digitale Cutter sætter helt ekstraordinært høje standarder for digitalt styrede specialudskæringer. Vores digitalt styrede skærebord kan skære, fræse og false i stort set alle materialer med en hastighed og præcision, der kunne dupere enhver kirurg. Kom med en idé – vi sætter den i produktion.

Bannere, Beachflag og Reklameflag

Kom ind og se et udvalg af bannere, beachflag og reklameflag i vores showroom.
Den nemme løsning, hvis du deltager i messer, konferencer og andre begivenheder er SAL Tryks flotte roll-up-bannere. De opsættes også hurtigt og nemt i mødelokaler og entréer.

Vi producerer også reklameflag. De fanger kundernes opmærksomhed i udendørsarealerne omkring din virksomhed. SAL Tryk producerer naturligvis reklameflagene i en super god kvalitet, der kan modstå det danske vejr.

En anden populær type reklameflag er beachflag. De produceres også i en super god kvalitet. Til indendørs og udendørs brug. Beachflag er nemme at have med til messer og nemme at tage ned når butikken lukker.

Du kan også selv personliggøre dine skilte og bannere på START DIN TRYKSAG HER.

START DIN TRYKSAG HER

Vælg banner, materiale og format. Upload dine billeder, juster placeringen, tilføj tekst, og du er færdig! Se, hvordan det ser ud i preview, og bestil.

START DIN TRYKSAG HER er en online mulighed for dig som kunde, at tilpasse dit brand på skilte og bannere. Du arbejder online med dit design direkte på SAL Tryks hjemmeside. Vælg for eksempel hvilket banner du ønsker at personliggøre. Vi har flere professionelt designede, klar-til-brug skabeloner til næsten ethvert behov. Du kan også skabe dit eget personlige skilt i alle formater helt fra bunden direkte på vores hjemmeside.
Der er mulighed for at tilpasse dit produkt, så du får det præcis som du vil have det.

START DIN TRYKSAG HER hjælper dig med anvisninger og hints. Også hvad angår formater, printtyper, antal og diverse tilkøb. Du får hurtigt et overblik, over hvilke valgmuligheder du har i vores brede sortiment.

Hvis du har din idé på din egen pc, kan du nemt og hurtigt uploade dit materiale i PDF-format til START DIN TRYKSAG HER. Herefter kan du rette din tryksag til og eventuelt indsætte ny grafik, inden du sender din bestilling direkte til SAL Tryk.

Inspiration eller assistance

Husk, at vi altid er klar på telefonen til at hjælpe dig, hvis du har brug for vores assistance eller gode råd.

I SAL Tryk vil vi gerne udfordres. Vi er eksperter i ”umulige” opgaver.

Ring til os, eller kig ind til SAL Tryk på Ellehammervej 4 til en samtale over en god kop kaffe. Så finder vi en løsning. Vi leverer altid vores produkter i højeste kvalitet, til konkurrencedygtige priser.

HUSK, som altid – det du ikke finder her på siden, har vi også. Ring eller skriv!

Velkommen hos SAL Tryk, vi kunne ikke gøre det uden jer! 

Skal vi klare din næste tryksag?

Kontakt os her